*** Je hebt minstens Flash 9 nodig om dit te kunnen bekijken ***
Controleer uw versie.Himpe-Desmet: passie voor textiel, voor particulier en B2B

Corebusiness: textiel dat u als gegoten zit

Textiel is onze corebusiness. Japanse panelen voor uw slaapkamer, nieuwe stoffen voor uw interieurwinkel of akoestische wandbekleding voor uw rusthuis? Stop met zoeken: Himpe-Desmet heeft het allemaal voor u.

 

Uit de doeken

Gordijnen bestaan in alle soorten en maten. Schuifgordijnen, voiles, rol- en optrekgordijnen, draperie, toneeldoeken, plisségordijnen, panelen of jaloezieën. Onder andere! Bent u de draad kwijt? Onze ervaren medewerkers doen u alle verschillen uit de doeken. Zo keert u naar huis met de perfecte gordijnen voor úw woning.

 

Uit de naad

Wij hebben ons eigen atelier. Ons personeel werkt zich uit de naad om uw textiel haarfijn af te werken. Met onze hoogtechnologische machines maken wij álles waarbij stof aan te pas komt: niet alleen gordijnen en zonwering, maar ook stoelbekleding en tafellakens.

 

Slim textiel: gordijnen voor iedereen

Himpe-Desmet volgt alle ontwikkelingen op de voet. Al gehoord van slim textiel? Stoffen die water afstoten, brand vertragen, geuren neutraliseren of bacteriën doden? Ze bestaan écht. En u vindt ze gewoon in ons aanbod. Nam u nooit eerder gordijnen, omdat u last hebt van huismijt? Die tijd is voorbij. Gordijnen zijn er nu voor iedereen.

 

Neem contact met ons op en geniet van onze scherpe prijzen. Dankzij onze internationale contacten bieden wij de beste materialen tegen de laagste tarieven.